Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

CNBC-e yeni dönemde hangi diziler var?

05.03.2014
A+
A-
CNBC-e yeni dönemde hangi diziler var?

CNBC-e’de yeni yayın dönemi, yılın en tartışılacak yeni dizilerinden The Newsroom, kendine sağlam bir hayran kitlesi edinip kült olma yolunda ilerleyen fantastik dizi Game of Thrones’un yeni bölümleri, Binbir Gece Masalları’nın en sevilen karakterlerinden Sinbad, CNBC-e izleyicilerinin yakından tanıdığı komedyenleri kadrosunda toplayan The Exes ve TV’nin tartışmasız en iyi dizisi Mad Men ile 10 Eylül’de başlıyor.

Ayrıca sevilen dedektiflik dizileri CSI: NY, The Closer, Leverage ve Rizzoli & Isles’ın kahramanları yepyeni maceralarıyla ekrana gelmeye devam edecek, komedi severler için ise The Big Bang Theory, Hot in Cleveland ve The Simpsons’ın yeni bölümleri iki bölüm üst üste seyir keyfi sunacak.  

SINBAD-PAZAR 20.00

1001 Gece Masalları’nın en ünlü kahramanlarından biri olan Sinbad’ın maceralarını yeni baştan kurgulayan yeni dizide aksiyon ve heyecan hiç dinmiyor. Lord Akbari’nin oğlunun ve sonrasında da kardeşinin ölümüne sebep olan Sinbad, büyükannesi tarafından lanetlenir. Sinbad bir günden daha fazla karada kalamayacaktır. Denizlere açılmaya karar veren Sinbad, bir yandan maceradan maceraya koşarken, bir yandan da Lord Akbari’nin intikam planlarından kurtulmaya çalışır.

THE NEWSROOM-PAZAR 22 .00

Ana haber bültenimiz başlıyor! The Social Network / Sosyal Ağ ile Oscar kazanan ünlü senarist Aaron Sorkin’in kaleminden çıkan The Newsroom, bizlere haberin mutfağından sesleniyor. Yüksek temposuyla eleştirmenlerden ve izleyicilerden şimdiden tam not alan yine dizi The Newsroom, Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Dev Patel ve Olivia Munn’dan oluşan dev kadrosu ve başarılı kurgusuyla bir sinema filmini aratmayacak kalitede bir yapım. The Newsroom’la haberleri çok yakında CNBC-e’den takip edeceksiniz.

THE EXES-PAZARTESİ 20.00

The Exes’te, Scrubs’ın Turk’ü Donald Faison, Seinfeld’in Newman’ı Wayne Knight ve Kristen Johnston bir arada! Bir boşanma avukatının işi dava sonuçlandıktan sonra biter. Ancak Holly Brooks bildiğiniz avukatlardan değil. Eşlerinden boşandıktan sonra kolları kanatları kırılan, zavallı erkeklere yardım etmeyi kendine görev bilen Brooks, müvekkillerinden üçünü aynı eve yerleştirerek onların iyilik meleği konumuna yerleşiyor. Bundan sonrası sadece komedi. 

GEÇEN SEZONDAN DEVAM EDEN DİZİLER

GAME OF THRONES-PAZAR 23.00

CSI: NY-PAZARTESİ 21.00

THE BIG BANG THEORY-SALI 20.00

THE CLOSER-SALI 21.00

HOT IN CLEVELAND-ÇARŞAMBA 20.00

LEVERAGE-ÇARŞAMBA 21.00

THE SIMPSONS-PERŞEMBE 20.00

RIZZOLI & ISLES-PERŞEMBE 21.00

MAD MEN-CUMARTESİ 22.00

 

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.