Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Trophy Türk ekibi yemekte buluştu

05.03.2014
A+
A-
Trophy Türk ekibi yemekte buluştu
Tv8 ekranlarında yayınlanan vahşi doğanın göbeği Afrika Kenya’da çekilen Trophy Türk programının ekibi 49 günlük çekim maratonunun yorgunluğunu düzenlenen yemekte attı.

tv8 ve Papyon film ortaklığında ekranlara gelen televizyonların en farklı yarışma programı Trophy Türk ekibi yemekte Kenya günlerini yad etti. Magazin dünyasının sevilen isimleri ve seçmeler sonucunda belirlenen yarışmacılar hep birlikte Kenya’da yakaladıkları ekip ruhunu yemeğe taşıdılar.

Bol müzikli, danslı ve eğlenceli geçen geceye, Hale Caneroğlu ve Burcu Çetinkaya’nın dansları ile Berksan ve Tuğba Özay’ın Ertem Şener ve Helin Avşar taklitleri damga vurdu. Kanal yöneticileri, yapımcılar, tüm set ekibi ve yarışmacılar doyasıya eğlendikleri keyifli bir gece yaşadılar.

Geceye programın sunucuları Ertem Şener, Helin Avşar ve Taner Güngör. Trophy Türk’ün ünlü yarışmacıları; Billur Kalkavan, Berksan, Burcu Çetinkaya, Hale Caneroğlu, Leyla Bilginel, Önder Bekensir, Serkan Tanırgan, Tuğba Özay ve Zaza Enden ile seçmeler sonucu belirlenen diğer yarışmacılar katıldı.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.