Dolar 45,9573
Euro 53,4384
Altın 6.589,33
BİST 14.125,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30 °C
Parçalı Bulutlu

Arka Sokaklar’da Hüsnü Komiser’e tepki yağdı!

14.12.2017
A+
A-

‘Derhal diziyi bırak’

Arka Sokaklar’da Hüsnü Komiser’e tepki yağdı!
Google news abone ol

Yıllardır ekrana gelen ‘Arka Sokaklar’ dizisinin fenomen karakterlerinden biri olan Hüsnü komisere bu aralar seyirciler tepki yağdırıyor.

Özgür Ozan’ın canlandırdığı karaktere seyircinin öfkelenme nedeni ise hayli ilginç. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Hüsnü komiserin yeni tanıştığı Gonca Hanım’a evlilik teklifinde bulunması senaryo gereği ölen eşi Suat Hanım’a vefasızlık olarak değerlendirildi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Hüsnü Komiser’in sürpriz evlilik teklifine sosyal medyadan tepki yağdı.

HÜSNÜ KOMİSER’DEN EVLİLİK TEKLİFİ
Diziye birkaç bölüm önce dahil olan Gonca Hanım, Hüsnü Komiser’in başını döndürdü. Ve deli divane aşık olduğu, 5 çocuğunun annesi Suat’ı bir anda unutuverdi.  Bu hafta ekrana gelecek  ‘Arka Sokaklar’ isimli dizinin 461. bölümde Hüsnü Komiserin senaryo gereği Gonca Hanım’a evlilik teklifinde bulunması dizinin daimi takipçilerini rahatsız etti. Soyal medyada çok sayıda eleştirel yorumda bulunan izleyiciler, ağırlıklı olarak Hüsnü Çoban’ın üzerinde senaristleri hedef aldı.

MUSTAFA YAMANER