Dolar 32,5881
Euro 34,7593
Altın 2.507,05
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Demet Akbağ ekranlara geri dönüyor

22.05.2016
A+
A-

Demet Akbağ’dan sürpriz proje

Demet Akbağ ekranlara geri dönüyor

Son olarak ‘Sevdaluk’ta rol alan Demet Akbağ, Show TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni bir program ile ekran orucuna son verecek.

Posta gazetesi TV yazarı Mesut Yar konuyla ilgili şunları söyledi: “Demet Akbağ bir TV programıyla izleyiciyle buluşacak. Show TV ekranında yayınlanacak olan programda Demet Akbağ şaka gibi bir karakter olacak diye duydum. Bu elbette sadece bir duyum. Haziranın ilk haftasında yayına girmesi kesinleşen programın tüm detayları televizyoncu ağzıyla; “Az Sonraaa”…”

Son yıllarda ‘Eyyvah Eyvah’, ‘Nadide Hayat’, ‘Hükümet Kadın’, ‘Niyazi Gül Dört Nala’ gibi filmlerde izlediğimiz başarılı oyuncunun 2 yıl aradan sonraki ilk TV işinde nasıl bir sonuç elde edeceği ise şimdiden merak konusu.

ETİKETLER: ,