Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Elçin Sangu ve Barış Arduç’tan Kiralık Aşk’a veda pozları

24.06.2016
A+
A-
Elçin Sangu ve Barış Arduç’tan Kiralık Aşk’a veda pozları

Kiralık Aşk dizisinin yıldız oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, sosyal medyadan üst üste paylaşımlar yaptı.

Geçen yıl yaz dizisi olarak başlayan ve seyirci tarafından çok beğenildiği için kış sezonunda da devam eden “Kiralık Aşk” yarın akşam yayınlanacak 52. bölümüyle sezon finali yapıyor.

Dizinin başrol oyuncuları Elçin Sangu ile Barış Arduç, sezon finalinden önce sevenlerine ortak sürpriz yaptı. Ünlü oyuncular sette birlikte çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından üst üste paylaştı.elçin-sangu-barış-arduç-instagram

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

Kiralık Aşk, tadı damağınızda kalacak sezon finali bölümü ile Cuma akşamı 20.00’da Star’da!