Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Gecenin Kraliçesi’ne bir yeni oyuncu daha

02.02.2016
A+
A-

İşte ortalığı karıştıracak gizemli karakter…

Gecenin Kraliçesi’ne bir yeni oyuncu daha

Gecenin Kraliçesi dizisine başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan, Meryem Uzerli’nin dizisi Gecenin Kraliçesi’nin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Ünlü oyuncu Burak Demir, yapımcılığını O3 Turkey’in yaptığı, genel yönetmenliğini Yağmur & Durul Taylan biraderlerin üstlendiği; başrolleri Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat gibi ünlü isimlerin paylaştığı “Gecenin Kraliçesi” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

GÜZEL OYUNCU DA GECENİN KRALİÇESİ’NE KATILDI-İŞTE DETAYLAR

Burak Demir, dizide sırlarla dolu bir karakter olan  ‘Oktay’ı canlandırıyor. Oktay’ın yıllar sonra İstanbul’a gelişi başta Hüma olmak üzere herkesin keyfini kaçıracak. Hüma’nın geçmişte yaşadıkları ve mazide kalmış hesaplar Oktay’ın gelişiyle bir bir gün yüzüne çıkacak…Gecenin Kraliçesi  Salı akşamları Star TV’de izleyiciler ile buluşmaya devam edecek.burak-demir-muhteşem-yüzyıl

GECENİN KRALİÇESİ 4. BÖLÜM KONUSU
Kartal çaresizlik içinde!

Esra, Kartal’la bir çocukları olursa bütün sorunlarının çözüleceğine inanmaktadır ve bunun için harekete geçer. Fakat doktorunu ziyareti, tam olarak planladığı gibi gitmeyecektir.

Aziz Selin ile evlenmek istediğini ailesine açıklar. Ama bu kararda tek destekçisi Esra’dır. Mert, Hakan ve Hüma, acilen servet avcısı olduğunu düşündükleri Selin’e karşı birleşmek ve önlem almak gerektiğini düşünmektedir. Hem Selin’in geçmişini araştırmayı hızlandırır, hem de Selin’i Aziz’den vazgeçirmek için bir plan yaparlar.

Aziz’in Selin’e evlenme teklif edeceğini öğrenen Kartal yıkılır. Bir yanda onun için her şeyden vazgeçmeye hazır Esra, diğer tarafta ise Kartal’dan intikam almaya çalışan sevdiği kadın Selin arasında kalmıştır. Çaresizdir…

Aziz için Selin’in mutlu olması çok önemlidir. Ona çok büyük bir sürpriz hazırlar. Selin şaşkın ve mutludur. Aziz evlilik kararında ne kadar ciddi olduğunu göstermek için, Selin’in annesi Charlotte’u ve Sadık’ın ailesini köşke davet eder.

Kartal’ı yıllar sonrasında karşısında gören Charlotte olanlara anlam veremez…  Selin’i oynadığı bu tehlikeli oyun konusunda uyarır. Ancak Selin’in planları vardır.

Mert, yaptığı planın tıkır tıkır işleyeceğini düşünmektedir. Ama restine karşılık Selin’in vereceği cevap, herkesi şaşırtacak ve aile bağlarını sarsacaktır.