Dolar 47,9335
Euro 55,5564
Altın 6.710,78
BİST 14.127,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29 °C
Parçalı Bulutlu

Hadise’den çok sert cevap!

11.05.2018
A+
A-
Hadise’den çok sert cevap!
Google news abone ol

Şarkıcı Hadise, eski futbolcu Serhat Akın’ın “Hadise eskiden çirkindi, beğenmemiştim. Sonradan Arap atı gibi açıldı” sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Fenerbahçe’nin unutulmaz futbolcularından biri olan Serhat Akın, Twitch platformunda yaptığı canlı yayında Hadise hakkında yorumlarda bulunmuştu.

Akın, “Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi…” demişti.

HADİSE’DEN ÇOK SERT YANIT!
Hadise, kendisi hakkında açıklamalar yapan Serhat Akın’a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın” notunu paylaşan şarkıcı, şu açıklamalarda bulundu:

”Cevap vermem normalde ama tekrarlıyorum; kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde, kadınların, kızların susmadan seslerini yükseltmeleri gerekirken ben de susamam ve sesimi duyurmalıyım!Ben bu konuda ne kadar sesimi yükseltsem o kadar da bu “kadına şiddet” benim üzerimden yapılmaya devam ediliyor. Sesimi yükseltiyorum diye mi? Kadınlara korkmayın konuşun diyorum diye mi? Ağzım açık okuyorum. Bu şahıslar adına, daha doğrusu eşleri ve evlatları kızları adına üzülüyorum.

Düşünsene baban kalkmış başka bir kadın hakkında belaltı yorumlarda bulunmuş ve mesleğiyle değil saygısızca yaptığı yorumla gündemde. Ben utanırdım ve eminim eşi de küçük düşürüldüğünün farkında…

Benim babam işçiydi, şimdi emekli, bana pahalı kıyafetler almak yada beni koskocaman evlerde yaşatmak için parası yoktu. Ama benim babam adam gibi adam. Bu cümleyi söylemek her evlada nasip olur inşallah.”

ETİKETLER: , ,
MUSTAFA YAMANER