Dolar 32,5241
Euro 34,7579
Altın 2.493,07
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Kadir Doğulu’ya Dubai’de gözaltı şoku

10.03.2017
A+
A-
Kadir Doğulu’ya Dubai’de gözaltı şoku

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, arkadaşları ile birlikte gittiği Dubai’de havalimanında görev yapan polislerin kontrolüne takıldı. Doğulu, kurallar ihlali yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Kadir Doğulu, ilk olarak hızlı geçiş çizgisini ihlal ettiği için gözaltına alındı. Kendisine yapılan muamelenin son derece insanlık dışı olduğunu söyleyen Doğulu daha sonra da kimliğini vermeyi kabul etmediği için havalimanında tutuldu ve dört saat boyunca burada kaldı. Doğulu, yaşadıklarını Instagram’ından şöyle anlattı:

Doğulu, yaşadıklarını Instagram hesabında anlattı.
“Her şey mükemmeldi. Ta ki Dubai’ye ayak basana kadar. Ben bu kadar kompleksili bir polis takımı yada havaalanı çalışanı görmedim. Sadece Fast Track çizgisinden bir tık dışarı çıktık diye, onunla ilgili memura soru sorduk diye karakolda bekletildik. Fast track kartlarımız elimizden alındı. Bize geri verilmedi. Yüzümüze dahi bakılmadı. Aşağılandık. Bir küfür yemediğimiz kaldı.  Dubai havalimanındaki polisler bana ilkokul öğretmenimi hatırlatıyor. Konuşma! Gülme! Bakma! Kalkma! İnanılır gibi değilsiniz… 4 saat sonra çıkabildik Dubai Havalanı’nından. Tam 4 saat sonra! Sebebini bilmiyoruz! Kesinlikle bilmiyoruz! Hiçbir şey söylemiyorlar… sonra gelip özür dilediler bizden.”

Kadir Doğulu bir süre sonra ikinci kez aynı muameleye maruz kaldığını duyurdu:
“Dubai’de ikinci kez gözaltına alındım. Kimliğimi istediler. ‘Yanımda olmayabilir, neden?’ dedim diye. Acı olan beni bir şirket maç izlemem için davet etti. Herhalde havaalanından çıktıktan sonra misafirperverliklerini gösterecekler. Dubai’ye gelmeden önce tekrar tekrar düşünün. İşiniz düşmüyorsa gelmeyin. “

ETİKETLER: