Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni dizi kararı

12.06.2017
A+
A-
Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni dizi kararı

Kıvanç Tatlıtuğ, başrol oynadığı “Cesur ve Güzel” dizisinden sonra bir süre ekranlardan uzak kalacak. Ünlü oyuncu fiyatını bundan sonra bölüm başı 150 bin TL’ye çıkaracak.

Yeni teklifleri değerlendirmeye alacak olan ünlü sanatçı bölüm başına 130 bin TL olan kaşesini de 150 bin TL’ye çekti.

Sözcü’de yer alan habere göre başrol oynadığı Cesur ve Güzel dizisi 22 Haziran’da final yapacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, geleceğini şimdiden planladı.

Altı aydan önce ekrana dönmeme kararı alan yakışıklı oyuncu teklif yağmasına karşın kesin olarak dinlenip enerji toplamayı planlıyor. Dinlenme sürecinde projeleri değerlendirecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’un yapımcılara sürprizi ise çalışma bedeline yaptığı zam olacak.

“Cesur ve Güzel”den bölüm başına 130 bin TL kazanan Tatlıtuğ’un yeni projeler için kapıyı 150 bin TL’den açacağı öğrenildi.