Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Okan Yalabık Vatanım Sensin dizisine mi katıldı?

23.02.2017
A+
A-

Okan Yalabık ve Halit Ergenç 4 yıl sonra Vatanım Sensin’de buluşuyor

Okan Yalabık Vatanım Sensin dizisine mi katıldı?

Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisine yeni bölümlerden itibaren ünlü oyuncu Okan Yalabık da katılacak. Halit Ergenç ve Okan Yalabık Muhteşem Yüzyıl’dan sonra bu defa Vatanım Sensin’de birlikte rol alacak.

Kanal D’de bu hafta yeni bölümü ekrana gelmediği için ‘yayından mı kaldırıldı’ sorularını akıllara getiren Vatanım Sensin’e ünlü oyuncu Okan Yalabık da katılıyor.

Milliyet gazetesi TV yazarı Sina Koloğlu’nun haberine göre, başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Baki Davrak, Senan Kara, Fatih Artman, Boran Kuzum, Miray Daner, Pınar Deniz, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı yapımın kadrosuna daha önce son olarak internet dizisi ‘Masum’da rol alan Okan Yalabık dahil olacak. Okan Yalabık, Vatanım Sensin’de İtilaf Devletleri’nin İzmir’e yolladığı casus olan Hamilton rolünü canlandıracak.

Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Pargalı İbrahim Paşa rolüyle hafızalara kazınan Okan Yalabık, aynı dizide Sultan Süleyman rolündeki Halit Ergenç’le 4 yıl sonra yeniden aynı dizide buluşacak.
Öte yandan bu hafta verilen aranın yeni hikaye yazımında yaşanan sorun nedeniyle gerçekleştiği de iddialar arasında.

 

VATANIM SENSİN 18. BÖLÜM FRAGMANI (OKAN YALABIK VATANIM SENSİN’DE)

 

Vatanım Sensin’in 18. ve yeni bölümü 9 Mart Perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de olacak.