Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Survivor 2017’de ünlülerden elemeye kimler kaldı?

04.03.2017
A+
A-

Ünlülerin konseyinde sürpriz sonuç

Survivor 2017’de ünlülerden elemeye kimler kaldı?

Survivor 2017’de 4 Mart Cumartesi akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımından elemeye Adem ve Sabriye kaldı.

ACUN ILICALI’DAN AVRUPA’DA SURVİVOR PLANI

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Dokunulmazlık oyununda 3. turda, gönüllüler takımı 4-2 gerideyken, üst üste 3 oyun birden kazanarak  5-4’lük skorla oyunu kazanmayı başardılar.

“FURKAN’IN SURVİVOR HAYATI BİTTİ!” – DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu hafta yaşanan kavgalar ve gruplaşmalarla gündeme gelen ünlüler takımı, iyi mücadele ettiği dokunulmazlık oyununu kaybetti ve eleme konseyine kaldı. Konseyde ünlüler takımının yaptığı oylama sonucunda ilk eleme adayı olarak Sabriye’nin adı çıktı.

Survivor 2017’de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünün kazanan Sema ise, Adem’i elemeye çıkardı. Böylece haftanın ilk eleme adayları Sabriye ve Adem oldu. Pazar akşamı yayınlanacak bölümde ise ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan, 2 eleme adayı daha çıkacak. Salı akşamı ise bu hafta Survivor’dan elenen isim belli olacak.

ETİKETLER: