Dolar 47,9061
Euro 55,4802
Altın 6.689,72
BİST 14.127,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29 °C
Az Bulutlu

Survivor Erdi’den takım arkadaşı için ilginç sözler

28.03.2017
A+
A-
Survivor Erdi’den takım arkadaşı için ilginç sözler
Google news abone ol

Survivor 2017 gönüllüler takımındaki Erdi Ünver anlaşamadığı takım arkadaşı Gökhan’ı ilginç sözlerle eleştirdi.

Ada konseyden sonra Volkan Çetinkaya ile konuşan Erdi Ünver, takım arkadaşı Gökhan Gözükan’ı hedef tahtasına koydu.

‘Survivor 2017’de gönüllüler takımında mücadele eden Erdi Ünver, “Takımın menfaatleri diye konuşuyorlar, ama Anıl’ı yazıyorlar. Gökhan ‘Ben parkurlara yaracağım’ diyerek geldin. Şimdi de ‘Ben kenardan bağırıyorum’ diyorsun. Kenardan bağırmak için bu kadar kilometre gelinir mi? Konservatuara falan gitseydin, bari o bülbül sesine zarar gelmeseydi” ifadelerini kullandı.

Gökhan’ı yapmacık olmakla suçlayan olay yarışmacı, “Yeter kardeşim. Kenardan bağırıyor, çıldırıyor. Yapmacık, hep hikaye. İşte millet uyanıyor. Millet ‘Bu parkurda bir şey yapamıyor’diyor” şeklinde konuştu.

Son iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllülerde Erdi ve Gökhan’ın yanı sıra Berna Keklikler ve Bulut Özdemiroğlu elenme adayı oldular.

ETİKETLER: ,
MUSTAFA YAMANER