Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Survivor’da bu hafta kim elendi? 23 Mayıs Salı

24.05.2017
A+
A-
Survivor’da bu hafta kim elendi? 23 Mayıs Salı

Survivor 2017’de 23 Mayıs Salı akşamı elenen isim belli oldu. Survivor’da İlhan Mansız, Adem, Volkan ve Ogeday elemeye kalmıştı.

ACUN ILICALI’YI KIZDIRAN İLHAN MANSIZ YORUMU! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Survivor’da bu hafta Gönüllüler takımından elemeye kalan Ogeday ve Volkan ile ünlülerden Adem ve İlhan eleme adayı oldu. Son dokunulmazlığı kaybeden ünlülerden İlhan Mansız ve Adem gönüllü olarak eleme adayı olmuştu.

Pazar akşamı yayınlanan bölümde konsey sırasında sms oylaması yapılmıştı. Eleme adayı olan 4 yarışmacı içinden, en az SMS oyunu alan Volkan Survivor’a veda etti.

VOLKAN NELER SÖYLEDİ?
Survivor’dan elenen Volkan karar sonrası şunları söyledi: Buraya zor şartlarda geldim. Survivor bana bir kapı açtı. Bu kapıyı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim asker gibi mücadele verdim. Buradan çıkınca eşime, oğluma “iyi bir kocan varmış, savaşçı bir baban varmış” diyecekler. Her şey için sağolun”

Ayrıca bu hafta sembol oyununun finalinin olacağını ve bir kişinin direkt olarak Kıbrıs’a gitme hakkı kazanacağını açıklayan Ilıcalı, “Önümüzdeki hafta cumartesi ve pazar Dominik’te son oylama olacak. Bütün elemeler bu oylamalara göre yapılacak ve Kıbrıs’a gidenler belli olacak” diye konuştu.

Survivor’ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Ünlüler kazanırsa ailelerinde gelen videoları izleyeceği, gönüllüler kazanırsa aileleriyle konuşma hakkı kazanacağı yarışma ünlüler takımının oldu.

Oynanan sembol oyunlarını ise erkeklerde İlhan, kadınlarda Elif kazandı. İlhan, Furkan ve Serhat’ı; Elif ise Berna ve Gökhan’ı yanlarına alarak Mor Oda’ya gitti. Burada yemek ziyafeti yapan isimler daha sonra su sporlarıyla eğlendi.

Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün çay ve trileçe tatlısı olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Serhat oldu. Kızlarda ise birinci Elif, ikinci Sema oldu.