Dolar 32,5195
Euro 34,7843
Altın 2.502,09
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Vurgun dizisi neden bitti? Fox TV Vurgun final bölüm ne zaman?

10.03.2019
A+
A-
Vurgun dizisi neden bitti? Fox TV Vurgun final bölüm ne zaman?

Vurgun dizisi bitiyor mu? Vurgun final bölümü ne zaman? Vurgun neden bitti? İşte Vurgun dizisi hakkında tüm bilgiler… Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören’i buluşturan FOX’un “Vurgun” dizisi ekrana veda ediyor. İşte Vurgun final bölüm fragmanı ve yaşanacaklar…

Dev kadrolu dizinin 3. bölümünde yönetmen Altan Dönmez projeden ayrılmış, Hilal Saral reji koltuğuna geçmişti.

VURGUN FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Maliyeti en yüksek diziler arasında yer alan “Vurgun”un reytingleri bu hafta da beklentiyi karşılamayınca 6. bölümde final yapmasına karar verildi.

VURGUN REYTİNG SONUÇLARI

Vurgun dizisi geçen hafta ekrana gelen 5. son bölümüyle Total grubu reyting sonuçlarında ilk 10 program içinde yer alamadı. Ancak AB grubunda 6. sırada yer aldı.

VURGUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal Reyhan’ın Vedat’la neden evlendiğine dair ipin ucunu çekmiştir. Artık Reyhan’ın sözlerinde başka derinlikler olduğunun farkına varır. Kemal acaba sonunda Reyhan’ın Kerem hasta olduğu için Vedat’la evlenmek durumunda kaldığını öğrenebilecek midir? Turan fabrikayı kendisinin yaktığını psikoloğu Yeliz’e söylemesinin ardından olaylar tamamen farklı bir boyut almaya başlar. Kemal, Vedat ve Hiram’a karşı büyük bir darbe daha vururken, Turan’ın kendi başına ördüğü bela Vedat’ın ayağına düşecektir. Vedat hem Turan’ı hem de Asya’yı sıkıştıracak kozları elde eder. Peki Vedat şimdi Asya’ya karşı elindeki bu büyük sırla ne yapacaktır? Rasıh’ı kışkırtması ve yaptığı hamleler Kemal, Asya ve Reyhan’ın hayatını tamamen değiştirecektir.

“Vurgun” dizisinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

VURGUN GENEL KONUSU NEDİR?

Aşık olduğu karısı Reyhan ve oğluyla beraber çok mutlu bir hayat yaşayan Kemal Vardar, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyanır ve sahip olduğu fabrikaya gider.

Ancak o andan itibaren onun ve etrafındaki herkesin hayatı geri dönülmeksizin değişecektir. Kemal şirkette çıkan bir yangın sonucu büyük bir kaza geçirir. Başına gelen korkunç kaza onu komaya hapsederken karısı ve etrafındaki herkesi derin bir yasa boğar. Doktorlar Kemal’in tıbben öldüğünden emindirler.

Kemal kazasının ardındaki büyük sır perdesiyle beraber derin bir uykuya dalar. Kemal yıllarını komada geçirirken, karısı Reyhan, ortağı Vedat, kardeşi Turan ve yakınları yaşamaya devam etmek zorundadır.

Kemal’e komada kaldığı süre boyunca Asya hemşire çiçek gibi bakmıştır. Öyle ki hastanede çalışan herkes onun bu ilgisinin altındaki gerçeği merak etmektedir.

Bir gün Asya hemşire Kemal Vardar’ın durumunda bir farklılık hisseder ve sonunda Kemal komaya girdikten 10 yıl sonra büyük bir mucizeyle uyanır.
Ancak Kemal’in öldüğü ve etrafındakilerin yaşadığı bu 10 yılın sonunda onu hayalindeki gibi bir kavuşma beklememektedir.