Dolar 32,4818
Euro 34,7041
Altın 2.464,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Yeni diziye reyting şoku! 4. bölümde final yapıyor

17.02.2017
A+
A-

İddialı dizinin ekran ömrü çok kısa oldu

Yeni diziye reyting şoku! 4. bölümde final yapıyor

Star TV’nin yeni dizisi Yıldızlar Şahidim reytinglere yenildi. Dizi 4. bölümüyle ekrana veda edecek.

Senarist Pınar Bulut’un kaleme aldığı, başrolünü Canan Ergüder, Mesut Akusta, Berk Cankat ve Özge Gürel’in paylaştığı, Süreç Film imzalı Yıldızlar Şahidim dizisinden sürpriz bir karar geldi. Star Tv’de Cuma günleri yayınlanan Yıldızlar Şahidim dizisi beklenen reyting seviyelerine ulaşamadı. Yıldızlar Şahidim final bölümüyle bu akşam 21:45’te Star TV’de olacak.

Final yaparak ekranlara veda eden Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisinin gününde izleyiciler ile buluşturulan Yıldızlar Şahidim’de, Cuma gününe takıldı.

Yapımcı şirket diziyle ilgili kanalla ortak final kararı aldı. Ünlü yapımcı Ali Gündoğdu, dün alınan kararı yazılı açıklamayla teknik ekip ve oyuncularına böyle duyurdu:

“Değerli oyuncularımız ve teknik ekibimize,  ‘Yıldızlar Şahidimdir’ projemizi, maddi ve manevi büyük özveriyle hayata geçirdik. Ancak oldukça zor bir günde başladığımız yayın sonucunda, aldığı sonuçlar oldukça üzücü, oyuncularımız ve ekibimizin yıpranmaması adına kanal ile aldığımız ortak karar neticesinde 4. bölümde final olacağını bildirmek isteriz. Emeği geçen tüm oyuncularımıza, menajerlerine, ajanslarına, yönetmenlerimiz ve teknik ekibimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere…”