Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Hayat Şarkısı dizisi bitiyor mu? İşte sürpriz açıklama

22.03.2017
A+
A-

Yayın tarihi de değişti!

Hayat Şarkısı dizisi bitiyor mu? İşte sürpriz açıklama

Kanal D’de yayınlanan Hayat Şarkısı dizisinin yayın günü değişirken final tarihi de belli oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı’nın ne zaman final yapacağı belli oldu. Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı ‘Hayat Şarkısı’nın hem yayın günü değişti; hem de final tarihi netleşti. Hayat Şarkısı artık Pazar akşamları Bodrum Masalı’nın ardından saat 21.00’de özetsiz olarak ekrana gelecek. Dizi Mayıs sonunda ise final yapacak.

Dizinin yönetmeni Cem Karcı, dizinin Mayıs ayına dek her Pazar saat 21.00’de ekrana geleceğini açıkladı. Karcı’nın söz konusu sosyal medya paylaşımı, dizinin hayranları tarafından “Hayat Şarkısı final yapıyor” diye yorumlandı.

Karcı’nın “Final tarihi açıklandı” diye yorumlanan sosyal medya mesajı şöyle

“Sevgili Hayat Şarkısı ailesi. Evet günümüz değişti. 2 Nisan’dan itibaren 48. bölümümüzle ‘Bodrum Masalı’ dizisinden hemen sonra saat 21.00’de özetsiz bölümlerimizle Mayıs sonuna kadar sizlerle beraberiz. Anlayışınız, desteğiniz ve güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler! Unutmayın biz büyük bir aileyiz”

Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği Hayat Şarkısı’nın başrollerini ise Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Olgun Toker, Pelin Öztekin, Deniz Hamzaoğlu, Almila Bağrıaçık ve Aydan Taş gibi isimler paylaşıyor.